01. Ai nevoie de consultanta?

Specialistii nostri te ajuta sa gasesti produsul potrivit asteptarilor tale si suntem pregatiti sa gasim impreuna cea mai buna solutie de climatizare, centilare si incalzire pentru locuinta ta!

02. Proiectare

Daca ai intrebari legate de solutiile deja detinute sau esti in cautarea unor solutii de ventilatie, echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie pentru a iti acorda asistenta tehnico-economica de care ai nevoie.

Executam proiecte tehnice la toate lucrarile executate de societatea noastra, cat si pentru alte lucrari.

03. Cum cumpar?

Te asteptam in showroom-ul nostru pentru a descoperi cele mai noi echipamente de aer conditionat Daikin. Mai mult, consilierii nostri iti stau la dispozitie cu informatii tehnice si comerciale si impreuna vom gasi solutia perfecta pentru casa ta.

04. Executie

Tocmai ati achizitionat un aparat de aer conditionat?

Noi va putem ajuta cu montajul si instalarea acestuia. Echipa noastra de profesionisti are experienta necesara pentru a indeplini o astfel de sarcina, in conformitate cu tehnicile mentionate de catre producator.

05. Ai nevoie de mentenanta?

Societatea noastra asigura servicii de mentenanta asupra sistemelor de climatizare,ventilatie si incalzire si nu numai, cu mai multe echipaje de interventie tehnica specializate, raspunzand cu promptitudine la toate solicitarile clientilor.

06. Service

Indiferent de problema aparuta, noi suntem aici pentru a te ajuta.

Iti oferim service complet pentru aparatele de aer conditionat. Sunt acoperite toate solutiile de service: constatare defectiune, igienizare, reparatie, inspectie,etc.